Over ons

Welkom bij Doggenaar Wonen & Projecten,

In onze showroom te Hoevelaken hebben wij een uitgebreide collectie meubelen voor zowel jong als oud staan waarbij u tot een compleet interieur kan komen.

Laat u inspireren en adviseren door één van onze verkoopadviseurs die u graag van dienst zijn om tot een passende keuze te komen.

Neem alvast even een kijkje op onze website en dan zult u merken dat wij bijna op elk gebied u van dienst kunnen zijn.

 

IN.HOUSE Collectie

De naam zegt het eigenlijk al: IN.HOUSE staat voor het gehele woonprogramma van uw woon- en eetkamer.

IN.HOUSE is eigenwijs en actueel. De collectie is breed opgezet zodat u altijd kunt slagen, of u nu voor een industrieel, modern of romantisch interieur kiest. IN.HOUSE hanteert heel aantrekkelijke prijzen. Dat maakt IN.HOUSE zo heerlijk compleet in comfortabel wonen.

Ook voeren wij de collectie van IN.HOUSE, kijk op www.in-house.nl of klik op het logo van IN.HOUSE.

Urban Sofa Collectie

BY IRA NESS

Als consument bent u natuurlijk op zoek naar de beste kwaliteit zitmeubelen tegen de laagste prijs. UrbanSofa speelt hier op in met een unieke meubelformule: fabrieksverkoop van zitmeubelen op zijn best. Als vooruitstrevend meubelmerk brak UrbanSofa als eerste in Nederland al in 2011 met de traditionele en statische meubelhandel. Door rechtstreeks vanaf de fabriek te leveren worden vele dure schakels in het leveringsproces overgeslagen. De marges die importeurs en groothandels maken komen zo te vervallen en hoge kosten voor op- en overslag zijn niet meer nodig. Deze winst is voor u als consument. Uw nieuwe bank wordt geheel naar uw wensen geproduceerd in onze Europese topfabriek en rechtstreeks afgeleverd bij uw UrbanSofa verkooppunt. Het verkooppunt verzorgt de rest van het traject en bezorgt het meubel bij u thuis. Zo simpel is het: European quality, straight from our factory.

Doggenaar Wonen in Hoevelaken is een officieel Urban Sofa verkooppunt, kijk op www.urbansofa.nl of klik op het logo van Urban Sofa.

Eigen Collectie

Verder hebben wij de collectie IN.HOUSE met zorg aangevuld, zodat wij een breed assortiment kunnen neerzetten waar u uw keuze uit kan maken.

Dit betekend dat wij op verschillende prijsniveaus wat te bieden hebben voor zowel jong als oud. Onze showroom bestaat uit 7.000 m2 waar wij onze meubelen ten toon zetten. Daarbij kunt u bij ons uw interieur compleet maken, omdat wij ook nog op het gebied van stoffering alles in huis hebben.