Welkom bij Doggenaar Wonen

In onze showroom te Hoevelaken hebben wij een uitgebreide collectie meubelen voor zowel jong als oud staan waarbij u tot een compleet interieur kan komen.

Laat u inspireren en adviseren door één van onze verkoopadviseurs die u graag van dienst zijn om tot een passende keuze te komen.

Neem alvast even een kijkje op onze website en dan zult u merken dat wij bijna op elk gebied u van dienst kunnen zijn.

MAATREGELEN IN ONZE WINKEL

WIJ VOLGEN DE ADVIEZEN VAN HET RIVM

De adviezen vanuit het RIVM en de overheid hebben voor ons de hoogste prioriteit. Dit kan ervoor zorgen dat het winkelbezoek wellicht iets anders verloopt dan je van ons gewend bent. Onze medewerkers zijn uitgebreid geïnformeerd over de maatregelen die we bij IN.HOUSE treffen rondom de uitbraak van het COVID-19 virus en de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers in de winkel staat dan ook voorop!

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN EEN BEZOEK AAN ONZE WINKEL?

We proberen het bezoek net zo ontspannen als normaal te laten verlopen. Doe rustig inspiratie op of laat je adviseren door een van onze vakkundige meubeladviseurs. Onze vestigingen, meubelopstellingen en balies worden met veel zorg en extra vaak gereinigd.

In het contact met onze medewerkers wordt gezorgd voor een gepaste afstand. Daarnaast wordt er bij het kennismaken en het eventueel tekenen van een koopovereenkomst geen hand geschud. Alle verdere maatregelen in onze winkels, en in het contact tussen onze medewerkers en jij als consument zullen conform de RIVM maatregelen zijn.

Tot slot zorgen we voor voldoende reinigende middelen zoals handzeep en desinfecterend middel in de winkel.

BEKIJK HIER ONZE WOONMAGAZINE!

BEKIJK HIER ONZE RELAX MAGAZINE!

BEKIJK HIER ONZE FOLDER!

Doggenaar wonen is een officieel verkoopunt van IN.HOUSE, kijk op www.in-house.nl of klik op het logo van IN.HOUSE.

Ook voeren wij de collectie van Neo-Style, klik op het logo van Neo-Style om de volledige collectie te bekijken. 

Ook voeren wij de collectie Theuns, klik op het logo van Neo-Style om de volledige collectie te bekijken.